Érdekesség

warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/frumenta/balatonihajok.hu/html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
A balatoni hajózással kapcsolatos érdekességek.

2010-es főszezoni hajóbeosztás - 2010. július 4.

Az eddigi évekkel ellentétben idén a Balatoni Hajózási Zrt. nem járult hozzá a főidényi hajóbeosztás előzetes közzétételéhez. Így csak a megfigyelésen alapuló hajóbeosztás szerepel a honlapon, azaz előző nap milyen hajók voltak az egyes menetrendi járatokban, feltételezve, hogy másnap is az adott hajó várható. A vízibuszoknál (Akali, Almádi, Arács, Ederics, Györök), a Hévíz és Keszhely motorosnál, valamint az orosz tengerparti hajóknál (Lelle, Fonyód, Szántód) idén is várható majd hajóbeosztás-csere, de ennek időpontja a fenti okok miatt előre nem kiadható. Akit érdekel a beosztás, figyelje a honlap 2010-es hajóbeosztás aloldalának változásait. Kellemes hajókázást!

A kedvenc balatoni személyhajók - 2010. április 1.

A www.balatonihajok.hu honlap 2008. január 1. és 2010. március 31. közötti látogatottsági adatait elemezve felállítható egy sorrend a legtöbbet látogatott balatoni személyhajókról. Az első öt legtöbbet megtekintett, azaz a "legkedveltebb" hajók listája a következő:

Szent Miklós
1. Szent Miklós
Badacsony
2. Badacsony
Füred
3. Füred
Beloiannisz
4. Beloiannisz
Kelén
5. Kelén
Tartalom átvétel