Átalakítások és újdonságok a honlapon - 2010. november 3.

  • user warning: Table './frumenta_bh/cache_filter' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_filter WHERE cid = '2:6c2b0c56f3dfcd7c6ee9e965f9809e4b' in /chroot/home/frumenta/balatonihajok.hu/html/includes/cache.inc on line 27.
  • user warning: Table './frumenta_bh/cache_filter' is marked as crashed and should be repaired query: UPDATE cache_filter SET data = '<p>Komoly átalakítás kezdődött a honlapon. Eddig a hajók (és kikötők) adatlapjai kézzel voltak egyesével szerkesztve, a struktúra kiakítása is kézi volt. Mostantól a hajó- és vitorlásadatlapok kissé átalakultak, megjelent bennük egy \"Adatbázis\" rész. Ez folyamatosan bővülni fog további adatokkal, hogy a hajókról az adatok ne csak oldalanként legyenek meg, hanem táblázatos formában, tetszőlegesen szűrve, rendezve. A mostani állapot még csak az első lépés a kialakításban, nemsokára a struktúra is belekerül az adatbázisba. Jelenleg a fő újdonság, hogy a hajó adatlapokhoz kapcsolódik az üzemeltető cég adatlapja is. A hajózási cégekről is rendelkezésre áll már lista, de a cégismertetők még hiányoznak, üresek az adatlapok. A balatoni hajózási cégek ilyen szintem eddig nem szerepeltek a honlapon, de így bővülni fog a honlap által nyújtott információk köre. A kikötői adatoknál is ugyanígy megfigyelhető a változás, az adatokból adatbázis épül, és rendelkezésre áll már egy új kikötőlista is. A lenti hivatkozásokon tekinthetők meg az új (még nem végleges formátumú) táblázatos adatok és természetesen onnan bármelyik adatlapra át lehet ugrani.</p>\n<ul>\n<li><a href=\"/hajolista\">Az üzemben lévő hajók és vitorlások új áttekintő táblázata</a></li>\n<li><a href=\"/ceglista\">A balatoni hajózási cégek új táblázata</a></li>\n<li><a href=\"/kikotolista\">A kikötői adatok új táblázata</a></li>\n</ul>\n<p>Egyéb frissítések:</p>\n<ul>\n<li>Felkerültek az uszályok adatlapjai is (13 db összesen). Eddig csak egy összesítő oldalon voltak az adatok.</li>\n</ul>\n', created = 1606284043, expire = 1606370443, headers = '', serialized = 0 WHERE cid = '2:6c2b0c56f3dfcd7c6ee9e965f9809e4b' in /chroot/home/frumenta/balatonihajok.hu/html/includes/cache.inc on line 112.
Az oldal fejlesztés és karbantartás alatt áll.

Komoly átalakítás kezdődött a honlapon. Eddig a hajók (és kikötők) adatlapjai kézzel voltak egyesével szerkesztve, a struktúra kiakítása is kézi volt. Mostantól a hajó- és vitorlásadatlapok kissé átalakultak, megjelent bennük egy "Adatbázis" rész. Ez folyamatosan bővülni fog további adatokkal, hogy a hajókról az adatok ne csak oldalanként legyenek meg, hanem táblázatos formában, tetszőlegesen szűrve, rendezve. A mostani állapot még csak az első lépés a kialakításban, nemsokára a struktúra is belekerül az adatbázisba. Jelenleg a fő újdonság, hogy a hajó adatlapokhoz kapcsolódik az üzemeltető cég adatlapja is. A hajózási cégekről is rendelkezésre áll már lista, de a cégismertetők még hiányoznak, üresek az adatlapok. A balatoni hajózási cégek ilyen szintem eddig nem szerepeltek a honlapon, de így bővülni fog a honlap által nyújtott információk köre. A kikötői adatoknál is ugyanígy megfigyelhető a változás, az adatokból adatbázis épül, és rendelkezésre áll már egy új kikötőlista is. A lenti hivatkozásokon tekinthetők meg az új (még nem végleges formátumú) táblázatos adatok és természetesen onnan bármelyik adatlapra át lehet ugrani.

Egyéb frissítések:

  • Felkerültek az uszályok adatlapjai is (13 db összesen). Eddig csak egy összesítő oldalon voltak az adatok.